Sjukstuga i team transplantation

Valfri medlem i team transplantation.

Valfri medlem i team transplantation.

Då var det dags. Höstförkylningen. Hela vårt team är drabbat och den senare halvan av veckan gått åt till att kurera onda halsar och rinnande näsor. Vårt sjukdomstillstånd har omöjliggjort närvaro på kliniken, men vi har trots det lyckas göra ett par riktigt intressanta observationen denna vecka i vad man skulle kunna kalla perifera verksamheter till transplantation, i det här fallet röntgen och ett privat företag som ger dialys till njurpatienter.

Det börjar dra ihop sig till slutet på observations studierna. Kommande vecka är sista veckan och vi har ungefär 1.000.000 saker att reda ut och fråga om. Vi vet inte hur dom andra teamen känner, men vi hade gärna fortsatt ett tag till med observationerna. Det är inte förrän nu som det har börjat utkristallisera sig vad som kan vara av intresse att studera och observera djupare. Det måste dock sägas igen. Vi har fått otroligt bra hjälp av kliniken, vi har fått tillgång till allt och alla som vi har velat träffa eller observera, det är mycket uppskattat!
Men, det är lika för alla, så vi får försöka krya på oss i helgen så att vi är starka och friska kommande vecka så vi kan reda ut åtminstone 999.999 av dom 1.000.000 saker vi har att göra fram tills urvalsveckan.

Hälsningar

Team Transplantation

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se