Om att skriva en pitch!

Att arbeta med innovation och entreprenörskap innebär stora utmaningar för oss i barnonkologteamet. Vi tar en risk med att för nuvarande inte ha ett fast jobb men istället får arbeta fritt och med de idéer, behov och möjligheter som vi har viket är otroligt stimulerande! Vi har valt att fokusera på ett projekt för att komma så långt i produktutvecklingsfasen som vi har möjlighet med just den produkten.
Idag har vi arbetat med olika presentationsmaterial till olika tävlingar. Vi håller på med att ta fram en pitch om produkten som man ibland även kallar hiss samtal. En pitch är till för att man ska kunna fatta sig kort och ordet hiss samtalet kommer från att kunna berätta om sin produkt på så lång tid som hissen rör sig mellan två våningar. Det är både bra och viktigt att träna på sin pitch för att alltid kunna vara beredd på att beskriva sin produkt på ett kort, snyggt och strukturerat sätt!

Om du skulle skriva ett hiss samtal eller pitch, vad skulle det handla om då? Vill du ha lite inspiration? Titta gärna på de bifogade klippen!

Nyfiken? Här är vår pitch: https://www.youtube.com/watch?v=W4QIbTptkWE
WOOLLY BEAR 4.0 https://www.youtube.com/watch?v=r_tuy4EWS68
2012 BPC Elevator Pitch Winner https://www.youtube.com/watch?v=BIo-enMAIxE

Lycka till med din pitch!

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se