Tre månader kvar!

Efter förra veckans hektiska schema med ett flertal presentationer och möten, följdes en lite lugnare vecka där vi nu kunde ta oss tiden att strukturera och planera det arbete som väntar under programmets sista tre månader.

Veckan inleddes med ett intressant möte med  organisationspsykologen Oscar där vi bollade lite idéer kring hur vår roliga lilla familj jobbar och vad vi kan göra för att arbeta än mer effektivt. En annan diskussion som togs upp var att säkerställa att alla i gruppen känner att projektet drivs mot ett gemensamt mål som samtliga gruppmedlemmar kan känna sig nöjda med. Som alltid så var träffen med Oscar mycket givande och mötet resulterade i ett par intressanta riktlinjer för hur arbete bör läggas upp framöver.

Senare i veckan hölls ett avstämningsmöte internt i gruppen med syftet att stanna upp “processen”, ta ett steg tillbaka och få ett bredare perspektiv kring projektets utveckling, vilket är bra att med jämna mellanrum. Dessutom implementerades de punkter som togs upp från mötet med Oscar i gruppens ”framtida arbetsstrategi”, vilket ska bli intressant att utvärdera senare i vår.

Förutom sedvanliga möten med våra studenter och Sjoerd avrundades veckan för min del med prototyputveckling av väldigt enkla mock-ups som vi förhoppningsvis får möjlighet att testa på kliniken snart.

Sen har vi även hunnit med något så roligt som en fotografering här på CTMH, och personligen fick jag en hel del roliga flashbacks från tiden i skolan, där man satt och väntade på sin tur under tiden som kompisen fotograferades och fick sitta på en pall och vrida på ansiktet på ett lustigt sätt för att få till en bra vinkel. Alltid lika kul.

Februari månad har nu nått sitt slut och vi kan se fram emot en intressant vår där nedräkningen mot slutpresentationen i maj tar fart!

Vi hörs.

/ Team Neurokirurgi

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se