Introduktion och Observation

Det har varit en intensiv och en väldigt informativ första vecka på lättakuten (KS Huddinge) där vi har guidats runt på verksamheten och tittat på dess flöde. Lättakutens främsta uppdrag är att avlasta akuten från primärvårdspatienter.

Team Lättakuten består av (fr. vä.) Christoffer, Anna, Sofia och Anders

Vi har haft ett flertal introduktionsseminarium för att få en överblick över verksamheten, IT och landstingets organisation. Utöver detta så har vi även följt läkare och sköterskor, som alla varit genuint intresserade av vilka vi är och snabbt välkomnat oss in i vardagen på lättakuten.

Sofia och Christoffer hemma i lättakutens korridorer

Det är här vi ska befinna oss de närmaste veckorna framöver. Vecka två i observationsfasen har påbörjats och det ser ut att bli många observationer som ska valideras till behov. Uppkommande veckor ska vi se till att besöka fler verksamheter på sjukhuset och hitta personal att ta rygg på!

Fortsättning följer….

/ Anna (Team Lättakuten)

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se