Introvecka team barnonkologen

Wow, how exciting!!

Det är våra första veckor på kliniken och tiden har sprungit iväg. Känns som vi känt varandra i månader och som vi började igår på samma gång!

Vi började med en veckas introduktion på kliniken. Träffade människor och fick föreläsningar i barnonkologi. Mycket spännande människor med mycket positiv energi!

Sen började vi lätt se oss omkring på avdelningen och mottagning. Såg sjuka barn springa omkring glada som vilka 4-åringar som helst. Barn som ler och skrattar och vet vad en pvk, knapp och cytostatika betyder. Föräldrar som kan mycket om det hematopeotiska systemet (cellinjerna i benmärgen).

Man blir så otroligt imponerad över dessa barn, föräldrar och personal. Och det är bara första dagarna av observation!! Gisses vilket äventyr vi har påbörjat! 🙂

/Christopher, läkaren

DSCF3394

Delar av gruppen på kickoff

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se