Internet of a lot of different things

Maria, Mohit och Vidhu jobbar nattskift.

Maria, Mohit och Vidhu jobbar nattskift.

Då var vi tillbaka i etern igen. Som vanligt har vi haft fullt upp. I vanlig ordning så har vi förutom vårt arbete med vår än så länge hemliga kommersiella lösning (Vi kommer att säga vad det är, men ni får hålla ut ett tag till), deltagit på events. I övrigt så har veckan också präglats mycket av en kommande mycket viktig deadline, som är av mycket stor vikt för hur framtiden för vår kommersiella lösning kommer att se ut.

När det gäller veckans event så deltog vi först på ett nätverks event som STING anordnade rörande IOT (Internet of things). IOT är kort fattat internet för apparater. Tänk smarta kylskåp som kan berätta när du har slut på mjölk, eller ett pulsband som skickar data till din smartphone som gör att du kan analysera din prestation. Vi hörde om nya trender och tendenser och det pratades om att Sverige skall bli en av dom ledande nationerna när det gäller IOT, ett “Wireless valley”.

Vidare så besökte vi Wistrand start-up star mingel. Det må låta som en deltävling i melodifestivalen, men det är en tävling som anordnas av advokatbyrån Wistrand för tech-start ups. Vi var inte deltagande i själva tävlingen då vi är i för tidig fas för det ännu. Dock så var minglet och nätverkandet mycket bra.

Hälsningar

Team Transplantation

 

 

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se