Affärsplaner, produkter och tävlingsvinster!

vinnarnaNJB100

Så här den första lugna dagen på vad som känns som väldigt länge kan vi i Team Barnonkologen konstatera att vi accelererat i vårt teamarbete. Produktframtagningen är i full gång och har resulterat i ett antal iterationer av testkitet. Utan att avslöja för mycket kan man säga att det ser lovande ut! Dessutom har vi jobbat mycket med marknad och affärsstrategi. Detta har resulterat i en första affärsplan, vilken vi presenterade för investerare tidigare i veckan.

Idag har vi alltså äntligen en lugn dag, vilket gör att vi kan passa på att stanna upp och fira gårdagens framgångar. Igår var vi nämligen i Norrköping och vann finalen i den prestigefulla och nationella tävlingen “När jag blir 100” med vårt urodynamiska självtest. Första priset på 50 000 kr kommer väl till pass i företagsutvecklingen och erkännandet i sig styrker vår tro på produkten. Det känns riktigt, riktigt kul!

Med den här positiva känslan tar vi nu sats för att komma så långt vi bara kan för att maximalt utnyttja tiden som finansierade i CIF!

More posts
»
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se