Ingen ro och ingen vila

Söndag kväll på knivsöder, halva Team Sjukgymnastik sitter tillsammans och filar på behov, analyserar observationer och funderar över framtida fokus och anti-fokus. Så mycket att göra så lite tid.

I morgon är det dags för en väldigt viktig dag under den här tiden. Det är nämligen dags för första spelkvällen. Bataljen kommer att stå i Lilla Alby, strax väster om Sundbybergs centrum. Knivar har vässats i det dunkla inför detta möte mellan de två giganterna, Team Onkologi och Team Sjukgymnastik.

Det har spekulerats i huruvida det lätt ålderstigna Team Sjukgymnastik skall kunna dra nytta av sin erfarenhet för att hämta hem vinsten. Kanske är de för långsamma när de möter de kvicka hipstrarna i Team Onkologi, det ryktas om att hela laget har odlat slutspelsskägg inför spelkvällen.

Alea iacta est, må det bästa laget vinna.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se