Onsdagsbloggande

Onsdag kväll, och näst sista observationsveckan på Radiumhemmet. Observationer, möten, funderingar och reflektion kring vad vi är med om flyter på som tidigare – omvälvande och stundtals gripande. I morgon kommer vi följa med jouren på kvälls/nattpass. Vi skulle vilja få en större förståelse för patienternas tankar och väg genom vården, och hoppas få vara med på Lungcancerdagen nästa tisdag som patientföreningen Stödet anordnar.

Angående spelkvällen som team Sjukgymnastik skrev om i sitt senaste inlägg – i sann demokratisk och fredsbevarande anda så valde vi att mixa teamen, det gick väldigt bra för alla lagen, två kom på delad första plats. Undrar vad vår psykolog Oscar från härliga Psykologifabriken har för kommentar till det på morgondagens teamutvecklingsträff? Är vi fast i gemytfasen?

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se