Fredag igen

Fredag igen, nu går veckorna fort. De senaste dagarna har vi har t ex fördjupat oss i frågor kring flöden av patienter i sjukvården och betydelsen av ledtider, materiel som används vid metoder såsom brachybehandling och gastroskopi. Dessutom så har vi fortsatt följa med på ronder på avdelningen och följa klinikernas vardag på mottagningen och fått träffa personer från Radiumhemmets ledning. Vi har testat att lägga en termoplastisk fixationsmask för LINAC-behandlingar på Rui. Kommande vecka hoppas vi bla få kolla på klinikens 4DCT. För att få med alla på grunderna i tumörbiologi kommer vi också förbereda en mindre intern workshop där vi grottar ner oss i reglering av cellcykeln, protoonkogener och cytologibehandlingens medicinska historia.

Vi har också lunchat på den Glada Restaurangen med våra handledare på kliniken och fått svar på frågor och funderingar vi haft med oss. Förhoppningsvis kommer vi strax få till en träff med Team Arbetsterapi för att utbyta erfarenheter och få en fredagsfika!

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se