29 möten på 5 dagar.

Vilken vecka, fem dagar och inte mindre än 29 olika möten. Vi har träffat verksamhetschefer, avdelningschefen, controllern och en hel del sjukgymnaster. Vi har fått lära oss allt om sjukgymnastikkliniken, om deras anställda och inte minst om patienterna. Det har varit långa men också extremt intressanta dagar.

Ett av väldigt många intressanta möten var det med onkologen Svetlana Lagerkrantz vars historia är väl värd att lyssna på. Hon arbetar som bröstcancerläkare vid den onkologiska kliniken i Solna och hon har själv varit just bröstcancerpatient, på sin egen avdelning. Under sin sjukdomstid bloggad hon om sina upplevelser i samarbete med cancerfonden, läs hennes historia här.

Fredagen avslutades med ett långt gruppmöte där vi diskuterade veckan som gått och strategin för de närmaste veckorna. Det var en intressant diskussion, stundtals hetsig, men resultatet blev trots allt bra.

Nästa vecka börjar vi observationsfasen, det vill säga vi skall ut på klinik och följa klinikens anställda och patienter i deras dagliga verksamhet. Under tiden skall vi samla på oss observationer vilka så småningom ligger till grund för de behov vi formulerar. Målsättningen är att vi skall presentera omkring 150 behov till urvalsprocessen, vilken äger rum om fem veckor.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se