2 veckor och 321 observationer

Team Tx fyller i observationsdatabasen  Från vänster: Gaël Chosson, Anders Westermark och Maria Lindström. Bakom kameran: Anders Lindström

Team Tx fyller i observationsdatabasen
Från vänster: Gaël Chosson, Anders Westermark och Maria Lindström. Bakom kameran: Anders Lindström

Nu har andra veckan av klinikintensiven passerat. Vi har äntligen börjat komma i kapp med våra observationer. Vi har matats med information i 2 veckor och vi har knappt haft tid att andas. Nu börjar vi dock få en bättre struktur på vårt eget arbete, vilket känns skönt.

Under veckan så har vi tittat på operationer, gått på rond, varit med på mottagningen etc etc. Vi hoppas kunna följa upp den här veckans mer praktiska observationer, med ytterligare en vecka där vi får följa med olika yrkesgrupper i deras vardag och observera och finna behov.

Vi hade under denna vecka vårt första möte med vår referensgrupp, som praktiken består av hela ledningsgruppen på kliniken, vilket är 9 personer. Som väntat så kunde inte alla delta eftersom det pågick operationer och annat. För dom som kunde delta så presenterade vi 13st kliniklokala behov som vi tyckte kändes relevanta. Vi fick bra feedback och kommer nu att titta närmare på dessa behov och komplementera, lägga till och filtrera behoven innan det är dax för nästa referensgruppsmöte i slutet på november, då det skall fastställas vilka 3 kliniklokala behov som skall göras examensarbeten kring.

Nu är det helg, vi behöver den! Vi återkommer med nya krafter på måndag.

Hälsningar

Team Transplantation

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se