Same same but different

Bägge har rätt, men vem har fel...

Bägge har rätt, men vem har fel…

Under veckan som gick hade vi både vårt första möte med våra mentorer och med fellowship psykologen Oscar. Den röda tråden som gick genom bägge mötena var huruvida vi egentligen pratar om samma sak när vi säger samma sak. På mentors mötet så handlade detta om huruvida vi som fellows har samma syn som våra mentor på vad som är medtech och var som är ett stort och viktigt behov och vad som kan bli en bra business. Vad gäller oss som grupp är huruvida det mål vi pratar om betyder samma för alla gruppmedlemmar, och om vi har samma syn på hur vi skall ta oss dit.

Bägge mötena var bra och konstruktiva och gav oss ett nytt perspektiv på hur vi väljer behov för kommersialisering och hur vi som grupp arbetar och kommunicerar. Nu är det full fart mot att hitta tänkbara lösningar på våra utvalda behov. ÄNTLIGEN så får vi släppa loss kreativiteten!

Hälsningar

Team Transplantation

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se