Älg-spjäll

Japp, tjejkväll i soffan. Med pepparkakor, edamamebönor och choklad funderar vi gemensamt på något trevlig att skriva på vår blogg. Vi bestämmer oss för metoden att berätta med varannan mening – Linda och Helena.

Det har varit en vecka fylld med olika aktiviteter, vi har börjat med att utvärdera den information och de tips som vi fick från våra mentorer. Sen tog vi steget in i lösningsfasen med hjälp av elefant- och ekorrsassociationer. Att prata om alla associationer som man kan komma på från ekorre ledde oss till allt kring svansar, granar till Älg-spjäll. Man undrar vart vi hamnar härnäst? Vilka lösningar kan detta leda till? Det var en rolig övning att bara få lov att tankarna bara fick komma, att inte galna förslag var förbjudet i den kreativa fasen.

Men hur hamnade vi här i soffan egentligen? Det var efter vi var på ett möte med Barncancerfonden för att diskutera att vi ska blogga så mycket vi bara orkar om Clinical Innovation Fellowship-programmet på deras stafettblogg i två månader. Det tycker vi känns jättekul!

Hej så länge från Linda & Helena för Team Bonk!

bild Image

More posts
«
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se