Observera; Observera; Observera

Team Lättakutens (LA) vecka har varit splittrad. Dag 1 välkomnades vi till ett seminarium hos Frogleap Accelerator & Rui Chen, en Fellow-alumni som nu har *2* lovande Start-Ups igång.
IMG_0527
TV: Hanna från Team Bonk. TH: Rui Chen & Kanel-längd(?).
IMG_0528

Sedan ett Skype-möte med CTMH-ledningen. Kontentan av mötet var att vi flitigt fyllt i observationer, men att vi varit mindre flitiga med att formulera dessa till behov. Det ska vi korrigera A.S.A.P.
IMG_0530

Dag 2 fick vi äntligen träffa psykolog Gustav för en grupp-session. Vi fokuserade mest på att komma fram till sätt att få observationsfasen att bli mer exalterande trots att man rör sig i Landstingets ofta oexalterande miljöer.
IMG_0535
Team LA & psykolog Gustav.

Vår mentor, Leon, är Verksamhetschef på Huddinge Akademiska Vårdcentral. Vi ägnade Dag 3-4 där – främst för att få en chans att se andra patientkategorier än på LA.

IMG_0548
IMG_0574
IMG_0575
Skuggade bl.a. en hemsjukvårds-DSK.

IMG_0550
Vi var mkt imponerade av *tydligheten*.

Dag 5 var vi åter på LA. Det är lätt hänt att tro att man observerat tillräckligt då man skuggat samma personalkategorier i ett antal veckor. Vi påminner oss dock om att vår Bibel (BIODESIGN) uppmuntrar att fortsätta observera  även då man känner sig mätt. Tror jag.

IMG_0533XS
Vi har bl.a. blivit besatta av kryckor.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se