Vi kartlägger sjukhuset

Efter att ha varit drygt två veckor på lättakuten har vi börjat bredda våra cirklar för att se var patienten tar vägen efter den har varit i kontakt med LA.

Vi började med röntgen dit många av LAs patienter hamnar och fick en grundlig genomgång av hur de arbetar där.

IMG_0865

Vi följde sedan en SSK på akuten och satt i deras inre triage för att bättre förstå vad som händer med de patienter som triageras dit. Både på akuten och på röntgen hittade vi mycket som vi skulle vilja fördjupa oss mer i… nu är bara frågan om vi har tillräckligt med tid för allt och den långa behovslistan som växer för varje dag.

Som tur är hade vi vårt första referensgruppsmöte i “styrelserummet” på CTMH och fick hjälp med en hel del prioritering och sortering från personalen på LA.

IMG_0859

Nästa vecka blir det fortsatt full fart med LA, besök på vårdcentralen i Huddinge samt ytterligare behovsvalidering för att stryka och understryka behov på listan.

Hälsningar

Christoffer

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se