Valideringsfasen påbörjad

Drygt 700 observationer har bearbetats till omkring 300 behov. Dessa behov har analyserats och bearbetats till 10 stycken behov vilka vi skall arbeta vidare med och validera. Dessutom har 10 stycken behov presenterats för en referensgrupp från kliniken vilka har valt ut tre av dessa. Utifrån dessa behov formulerades tre examensarbeten vilka vi för tillfället arbetar med att formulera. Förhoppningsvis skall vi börja leta efter examensarbetare i början av nästa vecka.

Förutom att slutföra observationsfasen och urvalet har vi hunnit med att mingla på Innovationsplatsens invigning där vi bland annat träffade på ActiLeg . En väldigt spännande innovation med en tydlig patientnytta.

De närmsta veckorna kommer spenderas med att försöka hitta examensarbetare samt att validera de behov vi valt att gå vidare med. Dessutom väntar den årliga rullstolsbasketen, årets fellows möter föregående års fellows. Det kommer nog att bli en riktig holmgång.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se