Julstök

Tro inte att vi har legat på latsidan bara för att det har varit dåligt med uppdateringar, tvärtom. Behov har stötts och blötts, vridit och vänts på, diskuterats och analyserats. Till slut stod vi med sex behov att arbeta vidare med, fyra av dessa har vi spenderat en dag var med att försöka hitta lösningar som sedan har analyserats återigen. Som ingenjör känner jag en stor lättnad över att äntligen få diskutera lösningar.

Dessutom har teamen hunnit med ett studiebesök på myra där vi fick höra mer om deras arbete med utformningen av en ventilator från Maquet.  Mycket spännande att höra hur deras process är utformad.

På fredag går vi på julledigt, teamet sprids över hela världen, från Mexiko till Linköping för att åter stråla samman på kontoret den andra januari.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se