Influensatider

Daniel carlssonDen här veckan har teamet varit drabbat av influensasäsongen, två av teamets medlemmar har varit helt däckade och de andra två hängiga. Nu för tiden ser vi dock influensa som en möjlighet att komma ut och observera på en vårdcentral istället för något nödvändigt ont för att få behandling.

Vi har även varit tillbaka på klinikens klinikmöte, 105 dagar efter vi var där för att presenteras själva. Det känns som att det är minst ett år sedan vi var där sist, det har hänt så otroligt mycket spännande på den här tiden. Idag var vi där för att presentera den rapport vi lämnat till kliniken över de observationer vi gjort på kliniken plus att våra examensarbetare fick presentera sig och sina examensarbeten för kliniken. På bilden ser ni Daniel, en av våra examensarbetare som skall titta närmare på hur man kan sprida kunskap kring sjukgymnasternas kunskap inom sjukhuset.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se