Arbetet fortskrider…

De senaste veckorna har gruppen haft fullt upp, vi arbetar med att få igång alla examensarbeten och vi håller på att titta ännu närmare på det behov vi har valt att arbeta vidare med. Dessutom springer vi på seminarium och lär oss nya saker. Förra veckan var vi hos STING där vi träffade Olof Berglund, han arbetar som affärscoach med inriktning mot medicinsk teknik. Olof berättade mer om hur STING arbetar med entreprenörer och vad de har att erbjuda. Efter seminariet bjöd Markus på lunch i Sundbyberg, hemlagad borsjtj, fantastiskt god.

I måndags var vi i Eugeniahemmet där vi fick en grundkurs i immaterialrätt, nyttigt för flera av oss. Föreläste gjorde Danielle Lewensohn som forskar inom området på Karolinska Institutet.

Under veckan väntar både mentorsmöte och referensgruppsmöte, så det blir inte mycket tid kvar till annat än att förbereda dessa möten.

More posts
»
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se