Allt och mer därtill

Massor av projekt i gång nu! Massor av aktiviteter! Massor av produktion!

Våra exjobbare har blivit en vanlig syn på hjärtkliniken när de kommit rejält in i sin observationsfas, vi ser kod, specifikationer och nulägesanalyser växa fram och det blir en rejäl beställning av prototypmaterial från ett av teamen. Dessutom, som stöd för våra projekt har vi ett antal seminarier i ämnen som berör vården, startup och företagande i allmänhet och medtech i synnerhet. Frågorna haglar och det ser ut som föreläsarna faktiskt har kul med oss. Och en gång lyckades vi sluta i tid! (fast det var för att vi skulle iväg till nästa grej, STINGs kurs för startups i life science, som vi har lyckats få in alla teamen på.)

Själva håller vi på för fullt att experimentera med prototyper av vår kommande produkt “Secret Success”, på marknaden förrän du anar det. Vi ska bara fixa patent, lätta på plånböcker, CE-märka den, och skapa en förväntan och ett köpsug hos upphandlare och inköpare de inte har en aning om att de har. Än!

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se