Ytterligare en vecka till handlingarna.

För tillfället befinner sig mitt team mitt uppe i ett produktutvecklingsarbete i samarbete med en avdelning på Karolinska Sjukhuset. Det innebär att vi spenderar mycket tid i våra vårdpyjamasar igen och att vi får träffa väldigt mycket intressanta människor. Jag upphör aldrig att förvånas över vilka engagerade och öppna människor vi träffar i vården. Det är sällan eller aldrig problem med någon av de förfrågningar vi har och personalen är väldigt tillmötesgående och intresserade.

Igår deltog stora delar av CTMH i ett seminarium på Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin där vi fick lyssna på föredrag av Thomas Berglund, VD och koncernchef på Capio, Helene Hellmark Knutsson, gruppledare för Socialdemokraterna i Stockholms läns landsting samt Maciej Zaremba, DN-journalist. Temat för seminariet var “Framtidens vård – En nationell utmaning” och alla tre talarna levererade sina tankar om ämnet. Tyvärr uteblev den heta debatt man kunde väntat sig efter Zarembas kritiska artiklar. Men det var ändå en intressant kväll.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se