Vi är Pilloxa nu!

Ytterligare tid har förflutit sen sist och oerhörda mängder arbete har gjorts. Vi tuffar vidare med vårt behov och försöker realisera det genom att leka med hårdvara i Arduino, göra CAD-modeller för 3D printing, göra broschyrer för att testa vår MVP, skriva tävlingsansökningar, ge komplimanger till alla som kommer in genom dörren och på så sätt är de mer benägna att ge oss tips, göra medical research och fyller våra väggar med våra insikter och framsteg. The customer is king är ständigt återkommande och varje dag kommer det fram ny info som gör att man hela tiden tweakar sin path to success, men förhoppningsvis kommer vi komma tid tids nog. Vi har även valt ett namn för vårt framtida företag: Pilloxa, så lägg det på minnet!
Det är minst sagt härliga dagar. Ibland har jag svårt att gå hem faktiskt, det finns alltid saker att göra.  Förra veckan vann vi även Venture Cups affärsidé tävling inom Life Science i region Öst. Så nu åker vi på en våg av räkmackor. Life is good.
På Danderyds sjukhus.

Jag och Annamaja intervjuar patienter på hjärtkliniken på Danderyds sjukhus. Glorian som följer efter en var man än går får man på grund av att man deltar i CIF-programmet.


Kontor

Vårt fina kontor, och ja – duken gör det mer trevligt att vistas här. Handspriten används när man säger eller gör något dumt (vi är inne på tredje flaskan nu, mest pga mig).

Forskning

Francesco är doktor i fysik, vilket märks då han använder ändamålsenliga verktyg för att bedriva seriös forskning. Huvudrollen i Motorsågsmassakern 8 gick tyvärr till någon annan som inte var glutenintolerant, vi sörjer djupt alla hans nederlag.

MakerSpace

Arbetsmiljö är ett ständigt återkommande ämne. Just den här dagen skulle Annamaja äta överkokta ägg som luktade rutten fis, då blir man förpassad till periferin på Makerspace. Teamet får inte ha några störningsmoment när man ska leverera stordåd.

Just det, ansökningstiden för nästa års kull av CIF’are närmar sig med stormsteg. Jag hoppas att just DU söker. Om du gör det, så lovar jag att ge dig en komplimang av valfri egenskap när vi ses på nästa nätverksevent.

Er trogne vän.
More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se