Vecka 15.

Påsk och affärsplan. Kort och gott. Så kan man sammanfatta de senaste veckornas arbete och icke arbete. I morgon är det inlämning till Venture Cup i vilken både teamen bidrar med sin idé. Dessutom finns det ett gemensamt tävlingsbidrag. Jag tror att det är många av årets fellows som sitter upp sent inatt och arbetar med bidragen, finputsar och omformulerar.

Den 22 mars var det deadline för ansökan inför nästa års omgång av fellows. Det har även i år varit ett högt söktryck på de åtråvärda platserna, vilket förstås är väldigt roligt. Jag har även hört ryktas om att nästa år kommer att bli speciellt på flera olika sätt, mer om det senare. Om du tillhör kategorin vårdpersonal så har kan du ansöka till och med den 22 april. Vi ser fram emot att lära känna nästa års fellows och dela med oss av våra erfarenheter från detta år.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se