Vårt ansikte utåt

Undertecknad sitter med treåring i knät som numera kan namnet på alla i teamet. Vi har roat oss med att göra fina collage, som nattsaga, med en fotoapp som heter ABM med veckans CTMH-bilder. Nu sover hon.

Hematologen.

Hematologen sitter i soffan och ser tajta ut i pausen på föreläsningen om hälsoekonomi.

Plastiken

170 sidor att läsa i Biodesignboken (metodiken vi följer) inför validering av behoven från kliniken delades på tre och sedan undervisades det med det vi hittade på kontoret – en såg och ett kopparrör. Mycket skratt och mycket inlärt på kort tid.

Plastiken

Novembereftermiddag på CTMH, vi räknar på behov och undertecknad förbereder powerpointmall för presentation av kliniklokala behov för referensgruppen på vår tilldelade klinik – Rekonstruktiv Plastikkirurgi. I bakgrunden syns en paradisstrand, vissa i teamet har just bokat sådan julresa. Inte undertecknad. Tyvärr.

More posts
«
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se