Statusuppdatering

remoteDen senaste veckan har vi fortsatt att arbeta med vår idé. Under förra mentorsmötet fick vi mycket positiv och konstruktiv kritik från våra mentorer, så det finns många uppslag att arbeta vidare med just nu.

Under veckan har vi även hunnit med att delta på en rad olika seminarier. I måndags var vi på Heron och lyssnade på Emma Medin som förelästa om hälsoekonomi. Det är en riktig snårskog av modeller och bestämmelser som vi fick lära oss mer om.

Igår var vi på Karolinska Universitetssjukhusets upphandlingssektion och träffade Jan Svenonius som är upphandlingschef på avdelningen. Under seminariet berättade Jan hur upphandlingprocesserna fungerar. Tidigare har vi fått den här informationen i form av små fragment från olika personer vi träffat genom projektet. Det var väldigt givande att få höra helheten från en person som arbetar med detta som huvudsaklig arbetsuppgift.

Till slut har även influensan hunnit ikapp undertecknad. Jag har arbetat hemifrån hela veckan, utan att egentligen missat något viktigt. Detta får jag tacka Skype för, jag har under veckan spenderat åtskilliga timmar framför datorn med videolänk till gruppen, vilket har fungerat fantastiskt bra.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se