Onsdagsrapport

Teamet drabbas som sagt hårt av influensan under förra veckan och flera av teammedlemmarna är fortfarande lite hängiga. Vi försöker komma ikapp så gått det går mer än 2 veckors förlorad arbetstid arbetar man inte ikapp hur enkelt som helst.

De senaste dagarna har vi ägnat åt att undersöka flera potentiella användningsområden för vår idé. Vi vill hitta ett avgränsat område där det finns tillräckligt med evidens så att vi inte skall behöva genomföra årslånga studier innan vi kan lansera vår produkt.

Idag har vi möte med Sjoerd Haasl för att diskutera resutatet av vår informationsinhämtning. Till lunchen idag så beger sig i alla fall en i teamet till Vinnova för att lyssna på ett seminarie i deras serie “Design för bättre hälsa”. Vi andra kommer att följa föreläsningen via internet, gör det du också.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se