Mentorsmöte

Photo 2013-03-13 16 11 33Igår var det dags för ytterligare ett mentorsmöte. Vi presenterade de senaste rönen i vårt arbete inför en för dagen något decimerad mentorsgrupp, men det blev ändock intressanta diskussioner.

Inför mötet har vi arbetat vidare med ytterligare intervjuer på marknader som vi tror angränsar till vår huvudsakliga marknad. Det har varit ett väldigt givande arbete och många möten med engagerade och intresserade människor över hela Stockholm. Vi har även intensifierat arbetet med vår affärsplan som enligt plan skall lämnas till Venture Cup den 7 april.

Imorgon väntar ett referensgruppsmöte då våra duktiga examensarbetare skall presentera sitt arbete för kliniken. Dessutom väntar ett spännande möte med hemtjänsten i Solna kommun.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se