Låt 2013 börja!

Nu har vi kommit igång ordentligt efter ledigheten, och vi har valt projekt att fokusera på för kommersialisering av produkt – det blir inom diagnostikområdet och mer info kommer inom närmaste veckorna. Idag har vi också träffat fotograf-Staffan för att utifrån val av projekt planera genomförande av fotografering på fredag, så det är dags att samla ihop attiraljer och kontakta kliniker i Huddinge för att be att få låna lite utrymme för fotografering i sjukhusmiljö.

Kalendern börjar fyllas med aktiviteter för 2013 också. För närvarande så ser vi särskilt fram emot Venture Cups Kickoff 7 februari!

Och sist, men inte minst, är vi glada och stolta över att de båda teammedlemmarna Louise och Andreas finns med bakom vinnandet bidraget i KTHs Idétävling Health Technologies 2012 tillsammans med Tobias (fellow 2011/2012), Sjoerd (fellow 2010/2011 & projektledare CTMH), samt Malin (projektledare CTMH).

Låt 2013 börja!

 

 

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se