Klinikrapport

Så här glad kan man bli när man lämnar över en klinikrapport (Anders Lindström)...och så här glad kan man bli när man tar emot en klinikrapport (Greg Nowak).

Så här glad kan man bli när man lämnar över en klinikrapport (Anders Lindström)…och så här glad kan man bli när man tar emot en klinikrapport (bitr. ÖL Greg Nowak).

Efter några veckors blogguppehåll är vi nu tillbaka i etern. I vanlig ordning så kommer vi inte avhandla något som rör vår kommersiella lösning som vi jobbar på, utan bara skriva om vårt liv som fellows i allmänhet.

För det första så deltar vi nu hela team Tx i STING Startup Life Science Workshops vilket är ett 5 veckor långt program (träff en kväll i veckan) som ämnar utbilda oss och de andra deltagarna i hur man som start-up lyckas komma igång och få fart på sin affärsidé. Programmet bygger principerna kring lean-start up metoden. En metod som vunnit stort gehör bland annat i Silicone Valley.

För det andra så har vi gjort klart vår så kallade klinikrapport, och överlämnat den med varm hand till kliniken. Klinikrapporten är en sammanställning av det vi som observerade på sjukhuset innan jul. Det skall bli intressant att höra klinikens reaktion på det vi skrivit. Rapporten ämnar att peka på saker som vi tror går att förändra, förenkla och förbättra. Vi är på intet sätt några experter som anser oss ha svar på hur en komplex verksamhet som en transplantationsklink skall ledas och organiseras, utan vi har gett våra synpunkter i skenet av att vi som utomstående förhoppningsvis kan se på verksamheten med nya fräscha ögon.

True realism consists in revealing the surprising things which habit keeps covered and prevents us from seeing.” – Jean Cocteau

Hälsningar

Team Transplantation

 

 

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se