Jaha, då var det fredag igen!

För tillfället finns det för få timmar på dygnet och för få dygn under en vecka. Förra veckan avslutade vi nöjda och glada över att ha kokat ner våra behov till 10 kommersialiserbara och 10 kliniklokala, behov som vi denna vecka har diskuterat inom gruppen, mellan grupperna och med externa personer. Nya frågor har väckts och beslut har ifrågasatts. Hur vad det nu vi tänkte här? Jaså, tänkte du så? Borde vi tänka om? Eller inte? Massa frågor och inte så mycket tid att hinna stanna upp, reflektera och tänka ett varv till – gasen i botten, genom kaklet och ut på andra sidan!

Denna vecka och nästa är en flängig tid. Vi kastas fram och tillbaka mellan kliniklokala och kommersialiserbara behov då möten med industrirepresentanter och personal på kliniken varvas om vartannat. Det gäller att byta fokus snabbt, utan att för den sakens skull tappa det. Men trots ett tajt schema finns det plats sociala aktiviteter och trevligt umgänge! I tisdags samlades därför både nya och gamla fellows för att umgås, spela lite rullstolsbasket, ha en trevlig afterwork och se Sverige förlora VM-drömmen på storbild!

IMG_7663

Det vinnande laget!

Timmarna innan helgen spenderas åt att förbereda det slutgiltiga valet av kliniklokala behov som ska ske i början av nästa vecka. Men innan dess blir det lite helgledighet för att ladda batterierna, vara ute i dagsljus och försöka sortera några av alla tankar som snurrar i huvudet!

Trevlig helg önskar team Neurokirurgi!

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se