Gästbloggare – Exjobbare #2

Som en blivande ingenjör inom Industriell Ekonomi kan jag inte påstå att jag tidigare hade speciellt stor kunskap om sjukgymnasternas kunnande, roll och arbete när det kommer till sjukvård. Den enda erfarenheten jag satt på var den jag fått ifrån tidigare kontakt vid rehabiliteringstillfällen efter diverse sportrelaterade skador.

Mitt examensarbete är en avknoppning ifrån Clinical Innovation Fellows tidigare arbete och observationer på kliniken och det var de som såg ett behov och potential till en insats. Det jag ska göra med mitt examensarbete är att försöka ta fram en långsiktig plan för hur sjukgymnastikkliniken ska verka gentemot sina kundkliniker för att lyfta fram sina kunskaper och de roller som de kan fylla genom sjukgymnastens arbete. Kort och gott visa på och kommunicera sjukgymnasternas kunskap och kompetens. Jag har valt inriktningen intern tjänstemarknadsföring på arbetet då det både var passande och för att marknadsföring har varit något som jag sett som väldigt intressant under min utbildning.

Jag vill slutligen avsluta med att rikta ett första tack till Magnus, Felicia, Susanna och Mona som var de som jag fick följa med i deras dagliga arbete under mina första introduktionsdagar på sjukgymnastikkliniken både i Huddinge samt Solna. Det har verkligen varit både intressant och givande för mig att få känna på och sätta sig in i hur allting fungerar och går till samtidigt som det också har varit ganska jobbigt med mycket nya intryck och en helt ny miljö att ta sig an och lära sig känna.

Daniel Carlsson  

 

 

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se