Första veckan med Team Transplantation

Håtuna stenhus

Håtuna stenhus

Programmet började med att vi på Tisdagen (1:a okt) gick på Medicinteknikdagarna Stockholm. Där träffade vi hela Fellowships gruppen med alla Teamen för första gången. Vi minglade runt och lyssnade på föredrag. På Onsdagen styrde hela Fellowships programmet kosan mot Håtuna stenhus, en naturskön konferensgård beläget ca 50 km nordväst om Stockholm. Väl där väntade 3 dagar av intensiv teambuilding och grundlig genomgång av programmet.

Vi lämnade Håtuna på eftermiddagen på Fredagen, en smula trötta men laddade inför det som komma skall. På Måndag (7:e okt) börjar den sk. Klinikintensiven, då vi under en vecka kommer att drillas i vad man gör och hur arbetet går till transplantationsavdelningen på Huddinge sjukhus. Nu börjar allvaret, men vi är förberedda!

“Accept the challenges so that you can feel the exhilaration of victory.” – George S. Patton

/Team Transplantation

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se