En hemlighet

Så som uppmärksamma läsare säkert redan har noterat, så har Team Transplantations blogginlägg blivit kortare och torftigare på senare tid. Det är lätt att tro att vi har tacklat av och inte gör så mycket spännande saker på dagarna längre. Den enkla sanningen är att vi för närvarande inte kan säga så mycket om vad vi gör, eftersom vi arbetar med vår kommersiella lösning. När man jobbar på något som man tror skall bli en bra affärsidé och produkt så vill man gärna hålla det inom en ganska snäv krets innan man har något konkret att presentera. Så det blir inte roligare än så. Än så länge.

Men vi gör andra saker också. Vi har nu rekryterat studenterna som med sinaexamensarbeten skall titta närmare på 3 av Transplantations klinikens sk. kliniklokala behov. Det skall bli spännande att se vad studenterna kommer fram till med hjälp av vår coachning. Förhoppningsvis så blir det något som är användbart för kliniken.

Jag vet att det är en hemlighet, för det viskas om den överallt” – William Congreve

Hälsningar

Team Transplantation

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se