Du har ett behov – är det ett problem?

bild

Så här ett par veckor in på det nya året har vi börjat få upp ångan ordentligt! Vi håller på för fullt med att designa lösningar till de behov vi valt att fortsätta med och börjar så smått närma oss ett beslut om vilket som blir vårt huvudspår. Samtidigt slipar vi på den rapport som ska skickas in till kliniken. Som citatet i titeln här ovan antyder så brottas vi med lite oklarheter om vad som verkligen kan rapporteras som lösbara problem vad gäller rapporten. Men jag tror vi alla är väldigt taggade och efter lite ledighet känns det rätt så kul att vara uppe i tempo igen. En del av glädjen bottnar självklart i de två riktigt glada nyheterna vi fått under den senaste veckan:

– Ett examensarbete vi handleder på Barnonkologen, som ska resultera i ett check-in-system för patienter, har blivit tilldelat 65 000 kr från KTH Opportunities Fund. Stort tack!

– Dessutom har vi gått vidare till nästa steg i tävlingen “När jag blir 100”, där vi angripit äldrevården genom en idé om självtest för prostatadiagnostik.

Våra kalendrar fylls alltså nu av en hel del spännande projekt som handlar om väldigt skilda saker inom sjukvården. Det är en utmaning samtidigt som det såklart är väldigt stimulerande att driva allt samtidigt!

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se