Det händer mycket på ett år.

Idag sitter hela teamet på högkvarteret på Alfred Nobels Allé 10 och arbetar med att planera resterande dagar som Fellow-kandidater. Det återstår en hel del arbete under maj, examensarbetena skall stöttas under upploppet och sedan skall dessa redovisas i tre olika forum, vilket skall bli väldigt spännande. Dessutom arbetar vi med att planera i vilken form vårt arbete kommer att fortskrida efter den 31 maj.

Ledningen har i dagarna börjat intervjua sökande till nästa års projekt. När man ser de sökande sittandes utanför kontoret kastas man direkt tillbaka ett år i tiden. Det var med lätt nervösa steg man äntrade Alfred Nobels Allé 10 för första gången. Jag hade dessutom oturen att göra det med hög feber och halsont. På väg till Flemingsberg stannade jag till vid ett apoteket och slängde i mig en dagsdos av Alvedon och Bafucin, uppenbarligen uppbådade jag tillräckligt med energi för att göra ett bra intryck på ledningen. Efter intervjun åkte jag hem och däckade en hel vecka i sängen, övertygad om att det hade gått åt skogen. Nästa års team kommer att få en inbjudan till årets avslutning och det skall bli väldigt spännande att träffa och lära känna dem.

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se