Circle of life

Hos Team Hematologen brinner flitens låga, idag hemma hos Håkan. Pun intended.

Vi är nu i full fart med att välja ut vilket vårt KOM-behov nr 1 skall bli, ingen enkelt uppgift då vi har flera goda kandidater. Apropå kandidater. Vi är sådana för att få gå kursen STING, Start-up, Life Science, nu till våren. Ansökan skrivs. Apropå ansökan. Vi utformar nu en sådan för att få möjligheten handleda ett projekt utfört av 8-10 studenter på kursen MVK15, Mjukvarukonstruktion för dataloger, på KTH. Apropå KTH. Vi har den sista tiden suttit där och arbetat för att ha närmare hem än vad vi har från Huddinge. Apropå Huddinge. Nästa vecka introducerar vi våra fem exjobbare för Hematologiskt Centrum på Karolinska Huddinge. Apropå exjobbare. Två av dem kommer arbeta med ett behov som fortfarande är med bland våra tre sista KOM-behov som vi nu väljer mellan. Cirkeln sluten.

Vänta lite. Apropå Hematologiskt Centrum så skriver vi ju nu en klinikrapport till dem. Vi sliter med att minska och konkretisera innehållet så att de ska kunna få ut så mycket som möjligt från rapporten. Apropå Rapport. Är det någon som använder det som nyhetskälla längre? Kombinationen Twitter/Pocket löser detta behov för mig. Apropå mig. Bilden nedan sammanfattar mig rätt bra. Apropå bra. Nu räcker det. Jag måste sluta.

Rio and Carlito goes at it

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se