Att ha valt

Team rekonstruktiv plastikkirurgi börjar även året med en gästbloggare (Per) som ska försöka vässa sin penna. Det var ett tag sedan vi uppdaterade er läsare om vårt äventyr på CIF. Sen sist har vi ytterligare trattat ner behov, validerat ännu mer och rekryterat examensarbetare. Innan vi gick på julledighet klarade vi även av mentorsmöte 2 där vi presenterade och fick feedback på fyra av våra kvarvarande kommersiella behov.Undertecknads julledighet började i Belgien där jag inte kunde slita mig från observationsfasen och därför checkade in mig på ett sjukhus i Bryssel där de anställda på knagglig engelska förklarade att jag hade drabbats av ”severe food posioning”. Slutsatser: 1. ät inte dåliga musslor 2. CIF hade också gjort susen i Belgien. Därefter spenderades resterande tid i en hängmatta på stranden med böcker.
Observationer på belgiskt sjukhus.

Observationer på belgiskt sjukhus.

Lean för startups – min julläsning.

Lean för startups – min julläsning.

Efter att ha kommit tillbaka på betydligt nordligare breddgrader var det dags att försöka samla ihop all information och välja vårt slutgiltiga behov. Det blev en del slitande av hår (se bild) över vad vi skulle välja, General Electric gick dessutom dagen till ära in och sponsrade min frisyr.

Frissyrspons från General Electrics.

Frissyrspons från General Electric.

När allt kom omkring så var vi ganska överens om vad vi ville fortsätta att arbeta med, och jag tror att vi från och med i dag kan kalla oss entreprenörer.
Vi ringar in vad vårt företag ska göra utifrån Lean Startup.

Vi ringar in vad vårt företag ska göra utifrån Lean Startup.

Dagen spenderades bland annat med en föreläsning i Lean-Start Up, det pratades, lärande, cirklar, antikhandlare som säljer mackor, hypoteser och en massa annat.
More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se