Allting har en ände, men loopgraftet det har två.

En djuplodande observationsstudie någonstans mellan Åbo och Stockholm

En djuplodande observationsstudie någonstans mellan Åbo och Stockholm

Nu är observations fasen över (men inofficiellt så kommer den fortsätta ändå någon vecka till för dom kommersialla behov vi finner mest intressanta…). Den här sista veckan har vi extra energisk försökt att observera allt som vi inte har hunnit titta på tidigare. Som grädde på moset så blev vi medbjudna på en kryssningskonferens till Åbo (torsdag), ett stort tack till klinikchefen Gunnar för att han bjöd med oss. Det var en mycket trevlig tillställning. Tack!

Nu blir nästa vecka mycket spännande, den sk. urvalsveckan. Det är nu agnarna skall skiljas från vetet. Det gäller nu att använda sin tid på ett mycket klokt sätt eftersom det är så mycket som vi skall gå igenom på så kort tid. Det gäller att inte fasta och bli sittande utan att hela tiden komma framåt. När vi om några år tittar tillbaka på vart det var vårt multinationella medtech företag hade sin egentliga början, så tror vi att vi kommer att vara överens om att det var på urvalsveckan 2013 det startade.

“Design is not making beauty, beauty emerges from selection, affinities, integration, love.” – Louis Kahn

Team Transplantation

 

More posts
Our Partners
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN

RISE is Sweden’s research institute and innovation partner. RISE is an independent, State-owned research institute, which offers unique expertise and over 100 testbeds and demonstration environments for future-proof technologies, products and services.

CONTACT

Address: Isafjordsgatan 22, floor 6, B | 164 40 Kista | Sweden
Phone: +46 10-516 50 00
Email: info@ri.se